Incepand din 21 Octombrie, celebrul brand de moda suedez Ellos este disponibil la Stilago.ro

Stilago.ro anunta astazi ca incepand cu data de 21 Octombrie 2013 clientii romani vor putea achizitiona o vasta gama de produse ale brandului suedez de top Ellos direct prin intermediul clubului de moda online Stilago.ro.
Ellos este brandul numarul 1 de shopping la distanta din Scandinavia si este renumit pentru colectiile sale de  imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii. De acum, produsele Ellos vor putea fi achizitionate direct de la Stilago.ro, cel mai renumit club de shopping online din Romania (www.stilago.ro).

Fondat in toamna anului 2012, Stilago este recunoscut ca fiind liderul cumparaturilor online in 13 tari, oferind branduri elegante si in tendinte celor peste 4 milioane de clienti ai sai.
Acum, datorita colaborarii cu brandul Ellos, clientii romani se vor putea bucura de produsele Ellos alaturi de multe alte branduri celebre.
 
Ellos si Stilago se adreseaza femeilor in pas cu moda, indeplinindu-le toate dorintele in materie de moda. Incluzand si liniile pentru barbati si copii, Stilago devine portalul de shopping numarul 1 pentru moda scandinava. Prin intermediul colectiilor Ellos, Stilago ofera o varietate de haine la moda, cu preturi accesibile, pentru orice moment al zilei, petreceri, serviciu sau scoala.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana Bratu pe 23 Oct 2013, 16:17
    Suuuupper!

    Super colectie!

    1
    0

  • Alina Badea pe 23 Oct 2013, 13:54
    Stilago

    De acord, si eu sunt foarte multumita! Sunt profesionisti si nu am avut niciodata probleme cu ei :)

    1
    0

  • Maria pe 23 Oct 2013, 13:51
    Felicitari!

    Felicitari Stilago pentru toate noutatile, produsele frumoase si calitative cu care ne rasfatati! Stilago este site-ul meu de shopping preferat. Il recomand!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod