Este un produs sănătos şi natural, fără grăsimi hidrogenate, mai puţin de 0,01% colesterol şi fără conservanţi. Are 140 Kcal/100 ml. Este perfect atât pentru sosuri calde cât şi pentru cele reci. Se poate folosi la pregătirea celor mai multe reţete de paste (tortelini, ravioli, carbonara etc.) dar şi a salatelor, supelor etc.
Odată folosit, acest produs devine indispensabil în bucătărie şi, aşa cum s-a dovedit în piaţa italiană, succesul a fost imediat.
Trevalli Cooperlat este una dintre primele companii din sectorul produselor lactate din Italia, cu o cifră de afaceri de peste 228 milioane euro. Compania reuneşte 7 fabrici,15 cooperative şi 2.500 de fermieri aflaţi în 7 zone diferite ale Italiei. Este producător de brânzeturi, mozzarela, lapte, iaurt, îngheţată, frişcă, smântână, creme pentru gătit.
Trevalli Cooperlat are în portofoliu11 branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt: Trevalli, Hopla, Abit, Delta Lat, Sibilla, Colavev Valtellina.
Hoplà este liderul de piaţă în categoria de frişcă vegetală din Italia: are 60% cotă de piaţă din segmentul de frişcă lichidă şi 50% pe segmentul spray (sursa: AC Nielsen). Linia Hoplà, pe bază de smântână şi grăsimi vegetale se caracterizează printr-o valoare mică a colesterolului, dar cu un gust çi o aromă bogată care garantează rezultatul scontat în orice ocazie.
Hopla a dezvoltat o gamă de produse cu o scară largă de folosire: dulciuri, topping pentru prăjituri, baze pentru îngheţată, specialităţi de patiserie, diverse creme neîndulcite, sosuri pentru paste.
HOPLÀ – Condilieve produs vegetal pentru gătit – este un nou dressing pe bază de grăsimi vegetale cu adaos de ulei de măsline.
Este un produs sănătos şi natural, fără grăsimi hidrogenate, mai puţin de 0,01% colesterol şi fără conservanţi. Are 140 Kcal/100 ml. Este perfect atât pentru sosuri calde cât şi pentru cele reci. Se poate folosi la pregătirea celor mai multe reţete de paste (tortelini, ravioli, carbonara etc.) dar şi a salatelor, supelor etc.