Ellie White a castigat prima editie a emisiunii “Te cunosc de undeva”

Ellie White a pasit cu dreptul in competitia “Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Artista a dovedit ca poate canta impecabil si muzica lautareasca si a uimit publicul si juriul interpretand o piesa a celebrei Romica Puceanu.
Ellie White s-a lasat pe mainile stilistilor si a suferit o transformare radicala in dorinta de a semana cu renumita cantareata de muzica lautareasca. Rezultatul final a fost atat pe placul juriului, cat si al celorlalti concurenti, Ellie primind in final cel mai mare punctaj si castigand astfel prima editie a emisiunii de la Antena 1.

“Esti ca o testoasa in propria carapace. Zace in tine talentul si pofta de a canta”, i-a transmis Andrei Aradits. “Ai o voce speciala, reconoscibila, cand ascultam radioul stim cu totii ca e vocea ta”, a adaugat Andreea Balan subliiind apoi ca a fost placut impresionata de modul in care Ellie a interpretat piesa Romicai Puceanu.

“A fost foarte bine si foarte surprinzator”, a declarat Aurelian Temisan, cel care i-a acordat punctaj maxim.
La fel a procedat si Ozana Barabancea, cea care a apeciat inca de la prima intalnire potentialul artistic al solistei.
 

Ellie White a primit punctaj maxim si de la ceilalti concurenti, Mike Diamonds si Pepe, astfel ca la final a castigat prima competitie a emisiunii si, implicit, cei 1000 de euro pe care i-a donat unei mame singure care traieste in saracie alaturi de cei doi copii in Rosiorii de Vede.
 
Saptamana viitoare, Ellie White va trebui sa o imite pe Anna Lesko.