Biletele pentru spectacolul “Caramitru-Mălăele, un Crăciun şi două stele”, care va avea loc marţi, 20 decembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti, s-au epuizat într-o săptămână de la punerea lor in vânzare, inclusiv tranşa celor 50 de bilete suplimentare la categoria VIP.
Având în vedere numărul mare al solicitanţilor de bilete, actorii Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele au acceptat încă o provocare - o ediţie extraordinară a acestui spectacol, programată în aceeaşi zi, de la ora 17.00. Reprezentaţia specială a spectacolului “Caramitru-Mălăele, un Crăciun şi două stele” va avea loc marţi, 20 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. De la ora 20.00, cei doi actori vor urca din nou pe scenă, pentru cea de-a doua întâlnire cu publicul iubitor de teatru. Biletele se găsesc la casieria Teatrului Naţional din Bucureşti (tel 021.
AM MAI APRINS O STEA! La dubla întâlnire, magia va fi dublă. Alături de cele două stele ale teatrului, pe scenă va urca şi una dintre cele mai strălucitoare dintre stelele muzicii. Violoncelistul Adrian Naidin a acceptat invitaţia de a da ritm unui spectacol neconvenţional de cuvinte. “Rostit, sunetul ar putea deveni cuvânt”, spune Adrian Naidin. Clasic, jazz sau folclor, Adrian Naidin este un virtuoz al violoncelului, confirmat în ţară şi internaţional, ucenic al celui care a fost supranumit “Paganini al violoncelului”, muzicianul leton Mischa Maisky. “Va fi o întâlnire între cuvânt şi sunet. Ambele au aceeaşi origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune Adrian Naidin.
CARAMITRU-MĂLĂELE, UN CRĂCIUN ȘI DOUĂ STELE. În preajma Crăciunului, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele îşi vor relua dialogurile pe scena mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Un spectacol-improvizaţie ajuns la cea de-a treia ediţie, concept creativ şi atipic care-i aduce pe cei doi actori pentru prima dată pe aceeaşi scenă. Improvizaţie… pentru că improvizaţia este, de fapt, starea de graţie a actorului, aşa cum spune Horaţiu Mălăele. “Caramitru-Mălăele, un Crăciun şi două stele” anunţă câteva reprize bune de râs, într-un dialog-acrobat glisând spre teme profunde şi momente de poezie, până la experienţe de teatru şi personale ale celor doi parteneri de discuţie. În zeci de ani de carieră, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele nu au avut ocazia să-şi dea replica vreodată pe scenă. Anul trecut, cei doi au sărbătorit primul succes comun, spectacolul “Dineu cu proşti”, montat de Ion Caramitru pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în care Horaţiu Mălăele desăvârşeşte, cu naturaleţe şi profunzime, un rol primit cu superlative de critică - François.
“Horaţiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru şi ca regizor de film, mai nou”, spune Ion Caramitru, explicând de ce şi-a dorit să-l apropie pe Mălăele de Teatrul Naţional din Bucureşti. Admiraţia este reciprocă: “Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil şi ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public”, spune Horaţiu Mălăele.
Au apărut pentru prima dată împreună în faţa publicului abia în toamna acestui an, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru de la Bucureşti, cu spectacolul improvizaţie “Caramitru-Mălăele, câte în lună şi în stele“. După ce au fost aplaudaţi şi în Festivalul Teatrelor din Oraşele Dunărene, cei doi şi-au dat întâlnire pe scenă pentru a treia oară, în două ediţii speciale de sărbători, “Caramitru-Mălăele, un Crăciun şi două stele”. Un spectacol extraordinar, care ar putea deveni oricând o lecţie de teatru şi, de ce nu, o lecţie de viaţă. Colaborarea, începută în 2010 cu marele succes “Dineu cu proşti”, va continua în 2012, când Mălăele va monta “O scrisoare pierdută” în cadrul integralei Caragiale pe care o pregăteşte naţionalul bucureştean.
Comentarii (1)
au fost si in Giurgiu tot aceste 2 legende, iar spectacolul s-a numit tot “Caramitru-Mălăele, câte în lună şi în stele“
Posteaza comentariu