Simona Pâslaru are 33 ani, este din Iași, dar de 10 ani locuiește în Belgia, unde este taximetristă.
“Fac meseria asta din cauza soțului meu, care și el e taximetrist”, a povestit ea. “Fratele meu mai mic a fost și este îngerul meu păzitor. Primul telefon primit de la MasterChef a fost pe 24 octombrie, la exact 6 luni de la moartea lui. M-am înscris la acest concurs datorită fratelui meu, care îmi spunea că visuri am multe și nu le duc până la capăt”.
“Prima lovitură în viața mea a fost când m-am îmbolnăvit. Am avut cancer și l-am învins, dar au rămas cu sechele: nu pot avea copii. Asta mă determină și mai mult să reușesc în carieră, pentru că doar asta mi-a rămas. MasterChef ar fi cea mai buna oportunitate să mă opresc din taxi și să-mi trăiesc pasiunea”, a spus concurenta.
Simona a venit în fața juraților cu un desert franțuzesc - pară însiropată în vin roșu.
Florin Dumitrescu a fost de părere că desertul a fost nemaipomenit, fabulos. Simona merge mai departe cu doi de DA, pentru că pe Cătălin Scărlătescu nu a reușit să-l convingă: “E doar o pară fiartă”.
Posteaza comentariu