Diana Dumitrescu a marturisit ca a mai gustat o singura data in viata dulciuri raw vegane si a tinut o cura de detoxifiere cu sucurile RawCoco, insa deliciosul cheesecake cu glazura de zmeura i-a trezit interesul pentru universul dulce raw.
Contrar indicatiilor gazdei, prezentatoarea serialului online de bucatarie raw-vegana, “Mademoiselle Coco”, ce poate fi urmarit aici https://www.youtube.com/watch?v=-HVbhLimCuw, Diana Dumitrescu nu s-a putut abtine sa nu guste din blatul delicios din migdale, nuci, smochine, curmale si cocos si nici din crema de caju folosita in locul branzei la cheesecake-ul raw vegan. “Fluiera si bate din palme, cum imi zicea mama cand eram mica, in bucatarie, ca sa nu mananc ingredientele!”, si-a amintit Diana Dumitrescu, insa aceasta nu a impiedicat-o sa guste in mai multe randuri si din glazura din zmeura, miere si ulei de cocos.
“Uite-asa o sa incep sa mananc prajituri cu nuca si migdale, eu, care nu mananc!”, a fost concluzia la care a ajuns actrita dupa ce a gustat din cheesecake-ul raw vegan.
Diana Dumitrescu a invatat sa gateasca cheesecake raw vegan
“Oricat de mult mi-ar placea ceafa de porc la gratar, o sa-ncep sa mananc dulciuri raw vegane!” – aceasta a fost decizia actritei Diana Dumitrescu dupa ce a invatat sa gateasca cheesecake raw vegan alaturi de Anca Alungulesei, prezentatoarea serialului online de bucatarie raw-vegana, “Mademoiselle Coco”.