Despre mancare la "Prim Plan", pe TVR 1

21 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Miercuri, 22 octombrie, de la ora 21.10, TVR 1 aduce in dezbatere un subiect de interes pentru noi toti. Este vorba despre produsele alimentare si de modul cum acestea au fost obtinute. Tot mai des auzim despre existenta aditivilor alimentari si despre efectele nocive ale acestora asupra organismului uman.

Revistele de specialitate se inghesuie sa dea sfaturi, nutritionistii elaboreaza fel si fel de regimuri bazate pe alimente "sanatoase", iar Uniunea Europeana limiteaza cantitatea de pesticide pentru produse gen: carne, lapte, legume si fructe, condimente si chiar furaje pentru animale.


Multi dintre consumatori au descoperit, insa, ca multe dintre produsele de pe rafturi, chiar daca respecta cerintele prevazute de lege, nu sunt benefice pentru sanatate.

Pe marginea acestui subiect vor discuta invitatii acestei editii: dr. Virgiliu Stroescu, nutritionist, Alexandru Jurconi, vicepresedinte al Asociatiei Romane a Carnii, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, director al Institutului de Cercetari Alimentare, si Ion Toncea, presedinte al Federatiei Nationale de Agricultura Ecologica.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod