Deserturile crude ale lui Carmen Negoita! Iata ce gateste fashionista!

Carmen Negoita consuma de ceva vreme zilnic, in proportie de 70%, preparate crude, neprocesate termic. A adoptat un stil de viata raw vegan si a deschis in acest sens, alaturi de sora ei, si un restaurant de profil, Rawyal, unde gateste si livreaza preparate realizate din ingrediente sanatoase, fara zahar si fara a fi coapte sau fierte la temperaturi inalte.

Cele mai cautate sunt deserturile care, pe langa faptul ca sunt delicioase, nu contin aditivi si isi pastreaza nutrientii necesari organismului.

„Prajitura cu lime este una din specialitatile noastre, care a fost foarte apreciata de toti cei care au gustat-o. Are blat de ovaz si curmale si compozitie de lime, banane si nuca de cocos. De asemenea, pentru iubitorii de cinnamon rolls avem varianta raw, iar tortul de fructe de padure are blatul realizat din curmale, nuci, miere, fulgi de ovaz si cocos, iar compozitia din caju, portocala si lamaie.  Salata proteica este tot o specialitate a noastra, care este foarte buna pentru cei care fac foarte mult sport.

Contine germeni de ridiche neagra, floarea soarelui, lucerna, trifoi, un mix de frunze, sminte de floarea soarelui si quinoa. Germenii si vlastarii au multa proteina si pot inlocui carnea cu succes.  Ciocolata din tortul raw vegan este facuta din boabe de cacao naturala sau pudra de roscove mixate cu baza de caju, curmale si seminte”, spune Carmen Negoita.