În volumul "Audrey at Home. Memories of My Mother's Kitchen", apărut anul acesta, Luca Dotti povesteşte viaţa mamei sale, incluzând şi câteva reţete ale mâncărurilor ei preferate, printre care se numără cartofii copţi şi somonul la grătar, dar şi secrete ale siluetei sale, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.
Printre metodele folosite pentru a se menţine în formă se numărau detoxifierea lunară şi micul dejun constând în hrană sănătoasă.
"Mama, ca un medic înţelept al familiei, credea în beneficiile unui mic dejun bun - nu-l rata niciodată - şi nici la ziua ei de detoxifiere, ţinută o dată pe lună, când mânca doar iaurt şi măr răzuit", notează Luca Dotti în cartea sa.
În acelaşi volum, fiul actriţei vorbeşte despre viaţa dură trăită de copilul Audrey Hepburn în timpul ocupaţiei naziste din Arnhem, Olanda, între anii 1944 - 1945, şi efectul pe care a avut-o aceasta asupra percepţiei sale despre mâncare.
Cum îşi păstra silueta Audrey Hepburn: Actriţa mânca zilnic ciocolată şi ţinea post o dată pe lună
O nouă carte scrisă de Luca Dotti, unul dintre cei doi fii ai actriţei Audrey Hepburn, considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume din ultimele şase decenii, dezvăluie că artista nu renunţa niciodată la micul dejun, postea o dată pe lună şi mânca zilnic ciocolată.