Cori Grămescu, primul instructor de fitness din România cu certificare internaţională Tae Bo

15 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Grămescu, primul instructor de fitness din România cu certificare internaţională Tae Bo

Cori Grămescu îşi confirmă încă o dată renumele de cel mai bun atrenor de fitness din Romania odată cu obţinerea certificării internaţionale Tae Bo. Ea a devenit astfel primul fitness trainer din România care poate susţine clase profesioniste de Tae Bo.
Cori Grămescu s-a întors, în urmă cu câteva zile, din Statele Unite, acolo unde a urmat un curs intensiv de 7 zile, în urma căruia a obţinut acest certificat.

 

„A fost o experienţă cât se poate de solicitantă şi interesantă. Cursurile s-au ţinut în oraşul Nashville, faimos pentru că acolo locuiesc Miley Cyrus şi Taylor Swift. Nu am avut însă timp să le caut prin cafenele, întrucât cursurile durau chiar şi 14 ore pe zi”, spune Cori Grămescu.

Antrenoarea de fitness s-a numărat printre 16 norocoşi din întreaga lume, care au fost acceptaţi să susţină examenele de Tae Bo cu Billy Blanks, un guru în acest domeniu din Statele Unite ale Americii.

„Am fost 16 instructori de fitness din Australia, Marea Britanie, Statele Unite şi Japonia, iar eu am fost singura din România.  Am avut marea onoare să învăţ de la cel mai bun instructor de Tae Bo din lume, Billy Blanks. Procesul de înscriere la acest curs a fost unul foarte greu şi m-am pregatit 9 luni pentru a fi acceptată”, mai povesteşte Cori Grămescu.

Începând cu această săptămână, Cori Grămescu dă startul primelor cursuri de Tae Bo la sala ei de fitness.

„Există mulţi care pretind că predau Tae Bo, însă nu orice instructor care face kick-boxing face şi Tae Bo. O să încep cursurile de Tae Bo de joi, la sala Lady Fit, iar acestea sunt recomandate persoanelor care vor să slăbească. În doar o oră de antrenament se pierd până la 1200 de calorii. Am fost surprinsă atunci cînd una dintre colegele mele de la curs, o americană, ne-a povestit că a slăbit 150 de kilograme prin Tae-Bo. Acum, aceasta a devenit şi ea instructor cerfiticat”, mai declară Cori Grămescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod