Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 28 MARTIE, ORA 21.00 – CONCERT BERE GRATIS

Vino la Hard Rock Cafe sa savurezi un concert live si o bere rece care iti vor trezi pofta de viata si cheful de dans! Pe 28 martie, de la ora 21:00, te reintalnesti cu trupa Bere Gratis si ale lor hituri care creaza dependenta: “La tine as vrea sa vin”, “Ce n-a vazut Parisul”, “Strazi albastre” sau “Noapte alba” sunt doar cateva dintre piesele cu care Mita si colegii sai de trupa te vor cuceri la Hard Rock Cafe. Dar nu-ti face griji, consumul in exces de muzica buna nu dauneaza deloc sanatatii!
Bilete la concert sunt disponibile:
- online, pe iabilet.ro si bestmusic.ro: 40 lei - bilet cu loc la masa sau 680 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- la Hard Rock Cafe: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP;

Pentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

 

VINERI, 29 MARTIE, ORA 22.00 – CONCERT ERIC MARTIN

Muzicianul american Eric Martin a devenit cunoscut in anii ’80 ca lider al trupei de hard/glam rock MR.

BIG. Succesul internaţional a venit odata cu lansarea hiturilor “Wild World” sau “To be with you”, insa artistul are o cariera muzicala ce se intinde pe parcursul a 30 de ani, perioada in care a lansat mai multe materiale discografice ca artist solo sau a colaborat cu trupe precum The Tak Matsumoto Group (un super grup format din membri ai unor trupe din lumea intreaga), alaturi de care a scos albumul “TMG I“ in anul 2004.
A fost invitat de artisti precum Michael Bolton, Laura Branigan sau Europe pentru a aparea pe albumele lor, a colaborat cu compozitorul de muzica pentru jocurile video Jun Senoue, iar vocea lui poate fi ascultata pe coloana sonora a unor filme precum “Iron Eagle” (1986) sau “Teachers” (1984).


Biletele la concert se pot achizitiona:
- online pe iabilet.ro si bestmusic.ro la preţul de 70 lei pentru biletele cu loc la masa sau 90 lei pentru biletele VIP, cu loc la masa in faţa scenei.
- la Hard Rock Cafe, la pretul de 80 lei pentru biletele cu loc la masa sau 100 lei pentu biletele VIP.
Plata pentru biletele achizitionate online se poate face cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail.

Posesorul biletelor le va putea printa sau se va putea prezenta cu smartphone-ul direct la intrare.


SAMBATA, 30 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT COMPANIA 7

Compania 7, una dintre talentate trupe de coveruri romanesti, te asteapta la Hard Rock Cafe cu un show inedit, in care vor imbina momente de improvizatie, cu muzica acustica si cover-uri dintr-o gama variata de stiluri. Pentru concertul din HRC, Cristina Caramarcu, Marcel Lovin, Andrei Radu, Mihai Prejban si Antonie Sorin ti-au pregatit cateva dintre piesele lor, dar si unele dintre cele mai populare hituri ale ultimelor generatii: The Roots - The Seed, Gorillaz - Feel Good Inc, Patrice - Soulstorm, etc.

Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe, la pretul de 25 de lei.

 
DUMINICA, 31 MARTIE, ORA 20.00 – CONCERT PAUL GILBERT

Paul Gilbert este recunoscut drept un virtuoz al chitarii, prin prisma versatilitatii si complexitatii sale muzicale. Apreciat pentru tehnica sa desavarsita, Gilbert si-a descoperit pasiunea inca de la varsta de 5 ani, cand parintii lui i-au daruit o chitara si un amplificator de jucarie.

La 15 ani, canta deja intr-o formatie, iar mai tarziu s-a facut cunoscut publicului prin intermediul trupei Racer X. In 1988, pune bazele celebrei formatii Mr. Big, alaturi de Billy Sheehan, Pat Torpey si Eric Martin, impreuna cu care a cucerit intreaga lume. Piese precum "To Be With You", "Just Take My Heart" sau "Take Cover" raman piese de referinta in istoria rock-ului.
Activitatea sa muzicala a numarat colaborari cu artisti precum Mike Portnoy, Neal Morse sau Gary Cherone, dar si o fructuoasa cariera solo, ce cuprinde 12 albume de studio.

In 2013, Paul Gilbert isi promoveaza ultimul sau album, "Vibrato", lansat in 2012, pe care Mike Portnoy l-a inclus in topul celor mai bune albume aparute anul trecut. La realizarea materialului si-au adus contributia nume precum Thomas Lang, Kelly Lemieux si Emi Gilbert. "Vibrato" este un mix eclectic de rock, jazz, blues si prog rock in care Gilbert isi etaleaza si calitatile vocale, pe langa cele instrumentale.

Materialul iese din tiparul obisnuit al albumelor scoase de chitaristii de top din lume si reprezinta o adevarata revelatie datorita stilului sau indraznet si original, ceea ce il atesta inca o data pe Paul Gibert drept unul dintre cei mai mari muzicieni din lume.

Biletele pentru concert sunt disponibile in reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro si la Hard Rock Cafe, la pretul de 140 lei (loc la masa) si 80 lei (loc in picioare).
Dupa achizitionarea biletului, va rugam sa sunati la 0212066261 pentru a rezerva locuri la masa.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod