Este vorba de Georgeta Jesica Zamfir, cea mai emotivă dintre toţi concurenţii rămaşi la ora actuală în competiţie, scrie site-ul citat.
Jesica are 28 de ani, este din Ploieşti, e căsătorită şi are un băieţel de doi ani. A plecat în Spania ca să facă rost de bani pentru facultate şi a ajuns să stea 7 ani în Sevilla. Provine dintr-o familie modestă, cu încă o soră şi un frate, şi a început să gătească de mică, de la 10 ani, nevoită să pregătească masa în casă.
Jesica găteşte variat, de la caracatiţă în stil gallego sau pește în crustă de sare, până la pâinici cu stafide şi foie gras, paella şi alte preparate din zona Andaluziei. Pe lângă bucătăria din sudul Spaniei, îi place să combine gusturi din bucătăria arabă (în special marocană), indiană şi braziliană.
Se pricepe şi la dulciuri, care îi ies mereu apetisante şi gustoase. Odată întoarsă în ţară, s-a înscris la facultate, iar acum este anul I la Facultatea de Litere, Secţia Engleză - Franceză.
Pe parcursul concursului, s-a dovedit a fi una dintre cele mai sensibile şi emotive concurente, notează WOWiz.ro. Încă de la preselecţii s-a abţinut cu mare greutate să nu plângă în faţa juraţilor, după ce aceştia au început să-i critice supa şi turtitele. După ce a primit şorţul, de bucurie Jesica s-a descălţat de cizmele cu toc că să poate alerga să le dea vestea mai repede rudelor ei.
Jesica a mizat la preselecţiile "MasterChef" pe un preparat tipic spaniol: o supă rece cu tortiţe de couscous şi mac.