"Ne-a plăcut foarte mult plaja de la Es Trenc, de unde ne-am întors cu un kilogram de sare cules manual. Restaurantele din Mallorca mi s-au părut sub nivelul unora din Bucureşti, însă pot să spun că am învăţat de la un localnic nişte trucuri pentru un aioli perfect", a povestit Florin pentru Click!.
Din toamnă, Florin Dumitrescu și cei doi colegi din juriul de la "MasterChef", Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, vor putea fi urmăriți în emisiunea "Hell’s Kitchen/Iadul Bucătarilor", cel mai așteptat show culinar, dotat cu un premiu de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de lux din Capitală.
© Copyright: MEDIAFAX
Chef Florin Dumitrescu, lună de miere în Palma De Mallorca
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2014
Posteaza comentariu