Ce fel de friptura de miel face Ramona Badescu de Paste!

Ca in fiecare an de Paste, Ramona Badescu vine acasa, in tara, pentru a petrece in sanul familie sale, alaturi de parinti, la Craiova!
Vedeta pastreaza astfel traditia si chiar si-a reprogramat un spectacol pe care trebuia sa-l aiba in Italia pentru a putea fi alaturi de cei dragi. Si anul acesta, Ramona o va ajuta pe mama sa in bucatarie, la prepararea bunatatilor de Paste. In plus, artista vine cu propria reteta de friptura de miel!

In fiecare an, de Paste si de Craciun, respect traditia si vin acasa, la Craiova. Imi place sa fiu alaturi de parintii mei cu ocazia sarbatorilor importante din an. Eu am vopsit cateva oua si cu ocazia Pastelui catolic, in Italia.
Chiar daca in Italia se mananca oricand carne de miel, pentru mine mielul reprezinta simbolul Pastelui si il mananc doar cu ocazia acestei sarbatori si atunci cand vin acasa. Imi place foarte mult drobul de miel facut de mama, este mai mustos, mama pune multa verdeata in el, ceea ce-l face sa fie mai lejer
”, spune Ramona. De sarbatori, pe langa bucatele traditionale, vedeta adora sa manance salata de boeuf, de vinete, dar si pasca proaspata si cozonac. De asemenea, Ramona Badescu are propria ei reteta de miel pe care o va pregati si anul acesta de Paste.

De Paste o sa fac niste costite de miel foarte simple, pentru ca am grija la colesterol.
Presar peste ele doar sare roz de Himalaya si un mix de seminte de in, floarea soarelui, susan alb si negru si le impanez in seminte. Pun tigaia pe foc, fara ulei, si dupa ce se incinge, pun costitele in tigaie la rumenit. Ies foarte crocante si delicioase! Semintele contin Omega 3 si in combinatie cu costitele de miel sunt delicoase. Le servesc cu o salata sau cu sfecla rosie si hrean
”, a adaugat vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod