Catalin Botezatu joaca golf in Antalya

Dupa o vara agitata in care s-a ocupat de promovarea hotelului Iaki pe Litoral, al carui brand ambasador este dar si de clubul Le Gaga in care a petrecut toate weekend-urile din vara asta, Catalin Botezatu a simtit nevoia sa se odihneseasca macar cateva zile. La invitatia unui bun prieten a plecat cateva zile in Antalya sa se initieze in tainele golf-ului, sport pe care si-a dorit din totdeauna sa-l practice, dar pentru care nu si-a gasit niciodata timp.
"Dupa doua luni in care am muncit pe Litoralul nostru, dupa ce mi-am adunat tona de bagaje pe care o aveam in apartamentul meu de la Iaki, dupa ce am pus in conservare Le Gaga pana vara viitoare, am simtit nevoia sa iau o pauza, sa ma odihnesc, ma simteaam obosit dupa o vara atat de agitata. La invitatia lui Mr. Peter, un prieten al meu de origine turca am plecat cateva zile in Antalya, la Coralia Diamond, unde se afla si un teren de golf. Mi s-a spus ca Tiger Woods e incantat de terenurile lor si vine frecvent aici sa joace.
E dorinta mea de ani de zile sa invat sa joc golf, dar niciodata nu am gasit ragazul necesar sa fac asta, acum, ca s-a ivit aceasta oportunitate, n-am putut sa refuz. Ieri am luat primele lectii si mi-a placut foarte mult. Sper ca zilele viitoare sa invat mai multe". 
 
 
 
 

Asaltat de presa din tara care l-a intrebat de ce a lipsit de la cununia Biancai Dragusanu, Catalin Botezatu a declarat: "A fost o ceremonie doar pentru familie si prietenii apropiati. Le doresc viata lunga si frumoasa impreuna!".