Catalin Botezatu a crestinat un baietel la mare

Catalin Botezatu a fost nas in weekend pe Litoral. El a crestinat baietelul unor buni prieteni, Anca Nedea Pavel (GM Hotel Iaki) si Aurelian Pavel, fratele tenismenului Andrei Pavel, fostul sef de la crima organizata Constanta.
Alek Nicolas este cel de-al cincilea fin al designer-ului. Atat slujba cat si petrecerea s-au desfasurat intr-un cerc restrans, parintii si nasul au invitat doar familiile si prietenii foarte apropiati.

Alek cel mic a avut la botez trei tinute de care nasul a avut grija, pana la biserica un costum Versace bleu Tiffany, iar dupa un altul Armani, iar in timpul ceremoniei o camasa lunga specifica crestinari. Pentru ca tema botezului si toate decoratiunile au fost bleu Tiffany, nasul i-a facut cadou o bratara cu safire si diamante.


Ceremonia religioasa a avut loc la o biserica mica si discreta din lemn de pe malul unui lac iar petrecerea la piscina hotelului Iaki al carui brand ambasador este Catalin Botezatu pentru al doilea an consecutiv.

Printre invitati s-au numarat esteticianul lui Bote, dr Iancu Morad, designerii Maria Simion si Mircea Barbulescu, tenismenul Andrei Pavel, Vika Jigulina.

Petrecerea a continuat pana tarziu in noapte, Bote s-a distrat cu prietenii aprinzand lampioane si punanadu-si dorinte, dansand muzica greceasca.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod