Carmen Negoita recomanda ca, inclusiv in perioada postului Craciunului, sa consumam preparate raw vegan, adica acelea realizate doar din ingrediente naturale si fara a fi pregatite la foc, pastrandu-si astfel toti nutrientii benefici.
Cunoscutul fashion blogger ne invata, prin intermediul unei inregistrari video postata pe blogul sau, www.carmennegoita.com, cum putem prepara acasa lapte de migdale.
Acesta nu doar ca este sanatos, ci reprezinta si o varianta excelenta de a inlocui laptele de provenienta animala pe timpul postului.
“Aveti nevoie de 200 g de migdale, apa filtrata, un saculet special si vase unde sa strecurati.
Carmen Negoita a lansat recent o noua cofetarie raw vegan, Rawyal, in AFI Palace Cotroceni, si, cu aceasta ocazie, si noul meniu de preparate raw vegane special pentru sarbatorile de iarna din acest an.
Rawyal Brunch&Cakes este lantul de buticuri raw vegane pe care le-a lansat Carmen Negoita, dupa o lunga perioada de studiu in domeniul alimentatiei de acest timp. Preparatele Rawyal pot fi comandate online de pe www.rawyal.ro sau cumparate din cofetariile prezente in AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti.