Este o reteta pe care am aflat-o de curand la lansarea cartii Ligiei Pop. De ce avem nevoie?
"200 g naut fiert, 100 g ardei copt, 1 lingurita de ulei de masline presat la rece si o lingurita de ulei de in cu rodie, care, apropo, a dat un gust foarte bun. Am mai adaugat 2 catei de usturoi, sare de Himalaya dupa gust si putina apa cat sa se lege. Aveti grija sa nu puneti prea multa, pentru ca iese apos. Am pus totul in blender si, intr-un minut, am facut cel mai gustos humus", a scris Carmen Negoita pe blogul ei, postand si o inregistrare video in care arata, pas cu pas, cum se pregateste aceasta reteta.
Carmen Negoita este fashion blogger si un cunoscut promotor al alimentatiei raw vegan, mai exact a preparatelor din ingrediente vegetale, 100% naturale, fara a fi gatite la foc si temperaturi inalte, acestea pastrandu-si astfel toti nutrientii benefici organismului.
© Copyright:
Carmen Negoita te invata cum sa faci humus cu naut si ardei copt, numai bun de post!
Carmen Negoita isi rasfata cititorii blogului sau cu o noua reteta sanatoasa, realizata doar din ingrediente vegetale. Este vorba de humus cu naut si ardei copt, un preparat excelent si pentru perioada de post.
Posteaza comentariu