Carmen Negoita iti spune ce preparate raw vegane poti consuma in aceste zile pana de Pasti, din ingrediente naturale si fara a fi gatite la foc. Sunt preparate pe care le poti face acasa ori pe care le poti comanda pentru a fi livrate acasa.
“Pentru multi dintre noi este inca dificil sa gasim preparate de post care sa fie si diversificate de la o zi la alta, si bune la gust, sanatoase si prietene cu silueta. Nu e tocmai bine sa ne rezumam la cartofi prajiti, pateuri vegetale, paine cu margarina si tot felul de produse din comert cu aditivi. Din bucataria raw vegana Rawyal avem o sumedenie de variante sanatoase.
Spre exemplu, eu saptamana aceasta mi-am programat urmatorul meniu zilnic.Luni
Mic dejun: branza de caju, crackers din fulgi de ovaz, fulgi de hrisca, susan, tarate psyllium, mac, ulei de masline, oregano, miere.
Pranz: salata verde, pasta de patrunjel cu crackers
Gustare: cheesecake raw cu portocale si fructe de padure
Cina: salata tabule din rosii cu patrunjel
Marti
Mic dejun: milkshake energizant (din banana, curmale, caju, vanilie, scortisoara, maca, lucuma) si baton energizant din caju, curmale, seminte de floarea soarelui, merisoare, goji, fulgi de ovaz, tarate psyllium.
Pranz: lasagna raw, guacamole si crackers
Gustare: tort raw cu ciocolata vegetala si capsuni
Cina: supa de spanac
Miercuri
Mic dejun: smoothie de ananas, salata de cruditati
Pranz: spaghete din dovlecel cu sos de rosii, pasta de masline cu crackers
Gustare: budinca de chia
Cina: salata verde
Joi
Mic dejun: limonada cu menta, ghimbir si goji, pasta de masline kalamata cu crackers
Pranz: pizza raw vegana
Gustare: milkshake energizant (din lapte de migdale)
Cina: supa de spanac, branza de caju cu crackers
Vineri
Mic dejun: pasta de patrunjel cu crackers, cupcake cu fructe de padure
Pranz: Sushi raw, guacamole cu crackers
Gustare: cupcake cu fructe de padure
Cina: salata de ciuperci
Sambata
Mic dejun: branza de caju cu crackers
Pranz: salata detoxifianta si hummus raw
Gustare: ciocolata calda raw
Cina: salata proteica
Duminica:
In ziua de Pasti, pentru a nu trece brusc la un meniu consistent cu ingrediente grele, de origine animala, puteti consuma cozonac raw vegan Rawyal, care este senzational si foarte sanatos.
Raw vegan, sau raw gourmet, asa cum avem noi la Rawyal, inseamna tranzitia de la mancarea nesanatoasa, cu aditivi si potentatori de arome, la mancare verde, naturala, cruda, direct din natura.
Asta nu inseamna doar legume si fructe, ci o serie de alimente naturale care, imbinate si preparate la rece, sunt delicioase. Pentru ca nu le preparam la foc, la temperaturi inalte, isi pastreaza toti nutrientii de care are nevoie organismul”, spune Carmen Negoita, promotor al alimentatiei sanatoase, tip raw vegan, prin intermediul Rawyal.