Carmen Negoiță: cum să faci ciocolata caldă raw

Carmen Negoiță își bucură din nou fanii cu o nouă rețetă de desert raw pe care a postat-o pe blogul ei de modă, www.carmennegoita.com.

De această dată fashion bloggerul ne învață cum putem prepara acasă ciocolata caldă raw, adică desertul fără ingrediente de origine animală, bogat în superalimente și fără a fi pregătit la temperaturi înalte.

„Ciocolata caldă raw este o băutura chiar și pentru mine, care nu prefer atât de mult ciocolata. Este o bautură ușoară și energizantă, datorită superalimentelor din ea, dar și pentru conținutul de cacao.
Este foarte ușor de preparat cu un blender, sau chiar la mână, dar ingredientele nu se vor omogeniza la fel de bine.

Am pus lapte de migdale și alune, puțină cacao raw combinată cu pudră de roșcove, miere, lucuma și maca. Se amestecă ușor și puteți chiar să o încălziți, dar nu mai mult de 40 grade, pentru că atunci nu mai este raw . Ușor, nu?”, menționează Carmen Negoiță pe blogul ei.

Carmen Negoiță consumă de câțiva ani, în proporție de 70% preparate raw, iar anul trecut a lansat propriul magazin cu produse de acest tip, Rawyal (www.raywal.ro), unde a inclus multe rețețe proprii.


„M-am documentat însă mult pentru a înțelege acest stil de viață, pentru a ști ce alimente sunt benefice și mai ales în ce combinații. În plus, am învățat și am experimentat noi și noi rețete care să fie nu doar sănătoase, ci și gustoase.

Raw vegan, sau raw gourmet, așa cum avem noi la Rawyal, înseamnă tranziția de la mâncarea nesănătoasă, gustoasă din pricina aditivilor și a potentațorilor de arome, la mâncare verde, naturală, crudă, direct din natură. Asta nu înseamnă doar legume și fructe, ci o serie de alimente naturale care, îmbinate, și preparate la rece, sunt delicioase și, pentru ca nu le preparăm la foc, la temperaturi înalte, își păstreaza toți nutrienții de care are nevoie organismul”, declara Carmen Negoiță la inaugurarea Rawyal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod