Carmen Brumă îi sfătuieşte pe cei care nu se pot abţine de la mesele îmbelşugate să consume până la ora 15.00 alimentele care pun în pericol silueta. "Dacă vreţi să mâncaţi cozonac, pască, prăjituri, gogoşi, şaorma, prăjituri, cartofi prăjiţi, hamburgeri, biscuiţi încercaţi să le mâncaţi în prima parte a zilei, până în ora 15. În acest fel îi veţi da organismului şansă să consume alimentele respective, nu să le stocheze sub formă de grăsime", explică vedeta pe blogul său.
În schimb, scrie ea, masa de seară trebuie să conţină obligatoriu o salată din legume proaspete de sezon.
"Când încălziţi sarmalele faceţi-o într-un vas separat în care puneţi o cană de apă, astfel încât toată grăsimea care iese din ele să rămână în cratiţă. Nu uitaţi de ardeiul iute care are proprietatea de a creşte arderile 2-3 ore după masă, prin urmare consumaţi-l fără reţineri. O sarma din carne de porc gătită cu slănină poate ajunge la 250-300 de calori, iar una din carne de pui sau curcan cu foarte puţin orez are aproximativ 100-150 calori. Dacă sarmalele pe care le-aţi consumat au fost foarte grase puteţi să beţi după masă o cană cu ceai verde fierbinte. Conţine antioxidanţi, care împiedică formarea radicalilor liberi, şi are un uşor efect diuretic şi laxativ", scrie Carmen Brumă.
Comentarii (1)
Aceasta -inca-domnisoara nu e vedeta. Si,intr-adevar,toate ideile ei minunate lasati-le pe blogul ei,sa le caute cine vrea.
Posteaza comentariu