Bianca Drăgușanu s-a operat la Budapesta

Soția lui Victor Slav este internată într-o clinică din Budapesta, unde a suportat o intervenţie chirurgicală la picioare.
Potrivit informaţiilor prezentate în emisiunea la "Acces direct", Bianca Drăguşanu a suferit o operaţie joi, în jurul orei 14.00, la picioare, într-o clinică din Budapesta, injectându-i-se grăsime în tibie.
 
"A durat o oră şi jumătate operaţia, a necesitat curăţirea hematoamelor, iar Bianca va mai sta două zile în spital", a spus Victor Slav pentru emisiunea "La Măruță".
 
Medicul Ovidiu Ivan, cel care a operat-o pe Bianca la Cluj-Napoca, spune că afecțiunea ei este dificilă.
"Este o patologie destul de greu de tratat. Se poate scoate cam 80-90 la sută din vasele modificate. În Ungaria sunt clinici specilizate în aşa ceva. Aceste cazuri sunt rare, dar pot să vă spun că nu am văzut până acum nici o rezolvare completă, la cazurile pe care le-am văzut", a explicat doctorul la emisiunea "La Măruţă". 
 
Alături de vedetă, la clinica din Budapesta, aleasă în urma recomandărilor lui Zsolt Csergo, se află şi sora mai mică, Oana. 

Bianca a suportat operația pentru a-şi masca vânătăile de la picioare, care i-au fost strivite în urma bătăilor luate de la Coco Păun, unul dintre foştii ei iubiţi, scrie Libertatea.

"Problema foarte mare o am la piciorul drept.
La stângul m-am pricopsit cu rotula zdrobită după ce am participat la <<Dansez pentru Tine>>. Abia merg şi în ultima vreme săracul Victor a tot trebuit să mă ia în braţe pentru că nu mai puteam merge",
povestea Bianca la un moment dat, la emisiunea "La Măruţă".
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod