Un eveniment unic a avut loc la inceputul saptamanii in Bucuresti: o Cina Regala la Palatul Elisabeta, alaturi de A.S.R. Principesa Margareta si cinci bloggeri de food din Romania. Acestia din urma au avut astfel ocazia sa paseasca in bucataria Casei Regale a Romaniei si sa-si demonstreze maiestria culinara, sub privirea atenta a celui mai select juriu.
Pe 28 mai, bucataria Casei Regale a Romaniei si-a deschis pentru prima data usa pentru bloggerii pasionati de domeniul culinar. De ce tocmai Anca Feodor (Cookiejar.ro), Andreea Juganaru (Andreeachinesefood.blogspot.com), Mihai Lambru (Placerisimple.wordpress.com), Brindusa Scheaua (Brindusascheaua.blogspot.com) si Antonina Sociu (Dulcegarii-culinare.ro).
Pentru ca au dovedit creativitate, iscusinta si indemanare in cadrul competitiei nationale Electrolux Passion4Cooking din luna aprilie. Provocarea acestei competitii, dedicata tuturor bloggerilor de food din Romania, a constat in recrearea intr-o maniera unica, personala si creativa a uneia dintre retetele din cartea de bucate a A.S.R. Principesa Margareta.
Astfel, cei cinci bloggeri de food au pregatit ieri: cenci cu crema de mascarpone; sos de mango si rodii cu somon la cuptor; gateau au chocolat; salata mexicana cu paine de porumb si spuma de creveti, ou si avocado.
Fiecare reteta in parte a fost evaluata de A.S.R. Principesa Margareta, care s-a aratat impresionata de talentele culinare ale celor prezenti care au primit si cate o diploma de excelenta, menita sa ateste priceperea lor in domeniul gastronomic.
In plus, acestia au primit cate un exemplar din „Cartea Regala de Bucate”, cu autograful Principesei.
A.S.R. Principesa Margareta a luat cina cu bloggerii la Palatul Elisabeta
Un eveniment unic a avut loc la inceputul saptamanii in Bucuresti: o Cina Regala la Palatul Elisabeta, alaturi de A.S.R. Principesa Margareta si cinci bloggeri de food din Romania.