A.S.R. Principesa Margareta a luat cina cu bloggerii la Palatul Elisabeta

Un eveniment unic a avut loc la inceputul saptamanii in Bucuresti: o Cina Regala la Palatul Elisabeta, alaturi de A.S.R. Principesa Margareta si cinci bloggeri de food din Romania.
Un eveniment unic a avut loc la inceputul saptamanii in Bucuresti: o Cina Regala la Palatul Elisabeta, alaturi de A.S.R. Principesa Margareta si cinci bloggeri de food din Romania. Acestia din urma au avut astfel ocazia sa paseasca in bucataria Casei Regale a Romaniei si sa-si demonstreze maiestria culinara, sub privirea atenta a celui mai select juriu.

Pe 28 mai, bucataria Casei Regale a Romaniei si-a deschis pentru prima data usa pentru bloggerii pasionati de domeniul culinar. De ce tocmai Anca Feodor (Cookiejar.ro), Andreea Juganaru (Andreeachinesefood.blogspot.com), Mihai Lambru (Placerisimple.wordpress.com), Brindusa Scheaua (Brindusascheaua.blogspot.com) si Antonina Sociu (Dulcegarii-culinare.ro).

Pentru ca au dovedit creativitate, iscusinta si indemanare in cadrul competitiei nationale Electrolux Passion4Cooking din luna aprilie. Provocarea acestei competitii, dedicata tuturor bloggerilor de food din Romania, a constat in recrearea intr-o maniera unica, personala si creativa a uneia dintre retetele din cartea de bucate a A.S.R. Principesa Margareta.

Astfel, cei cinci bloggeri de food au pregatit ieri: cenci cu crema de mascarpone; sos de mango si rodii cu somon la cuptor; gateau au chocolat; salata mexicana cu paine de porumb si spuma de creveti, ou si avocado.

Fiecare reteta in parte a fost evaluata de A.S.R. Principesa Margareta, care s-a aratat impresionata de talentele culinare ale celor prezenti care au primit si cate o diploma de excelenta, menita sa ateste priceperea lor in domeniul gastronomic.
In plus, acestia au primit cate un exemplar din „Cartea Regala de Bucate”, cu autograful Principesei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod