Andreea Banica tratata ca o printesa pe Titanic: Vedeta a avut vila privata cu majordomi si SPA doar pentru ea

Andreea Banica a petrecut un weekend de vis in Turcia. Ea a fost invitata de Mr. Peter la cel mai luxos hotel care si-a deschis portile anul acesta in Antalya, hotel in care in urma cu o luna a fost invitat si Catalin Botezatu pentru a-si prezenta colectia Birds, sa cante pentru cei 800 de turisti de acolo, printre care se numarau si 250 de romani.
Pentru ca vedeta are mare succes in starinatate cu piesele ei in limba engleza, turcii de la Titanic Delux au tratat-o ca pe o printesa. I-au pus la dispozitie ei si dansatoarelor o vila privata cu piscina proprie, majordomi, gradina exotica, apoi au invitat-o la SPA, care este unul dintre cele mai mari SPA-uri din Turcia, are 13.000 m2, unde s-a rasfatat la hamamm, sauna, jacuzzi si masaj. 
 
 

Sotul ei, Lucian Mitrea, nu a insotit-o asa ca Andreea a petrecut doar cu staff-ul ei, si pentru ca a ramas profund impresionata de serviciile de lux oferite de acest resort, planuieste sa-si duca fetita si sotul aici cat de curand pentru o vacanta in trei.