Andie MacDowell si fiica ei, Rainey, superbe in rochii Pronovias, in vila lui Frank Sinatra din Los Angeles

Actrita Andie MacDowell si fiica ei, Rainey, au realizat un pictorial exceptional pentru revista Hola purtand superbe rochii de cocktail Pronovias. Sedinta foto a fost realizata in incinta vilei din Los Angeles ce i-a apartinut renumitului Frank Sinatra.
Pentru acest pictorial, cele doua frumoase actrite au ales cinci superbe creatii Pronovias de cocktail, dar si de mireasa.

Astfel, Andie MacDowell a optat pentru o rochie rosie, din matase naturala, pe un umar, cu centura din satin, pentru un model din matase ciclam cu decolteu tip inel in jurul gatului si aplicatii de pietre tip Swarovski in forma de colier, precum si o superba creatie din voal si tulle morbido gri si dantela Chantilli. Fiica ei, Rainey, a ales doua rochii de mireasa din tulle si dantela Chantilly.

„A fost pentru prima data cand am imbracat Pronovias si sunt foarte incantata. Sunt rochii feminine, romantice, care te fac sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume.
Mai mult, sunt rochii fluide si usoare, care iti dau lejeritate si te fac sa te simti natural”, declara Andie McDowell.

Andie McDowell si fiica ei au realizat acest pictorial cu prilejul promovarii primului film in care joaca impreuna, „Mighty Fine”. Rainey ii calca pe urme mamei sale si o mosteneste nu doar frumusetea dar si talentul si pasiunea pentru cinematografie. Pentru sedinta foto, Rainey a pozat in rochii de mireasa.

„Nu am mai imbracat o rochie de mireasa pana acum, iar sedinta foto a fost una cu totul speciala. M-am simtit foarte eleganta si parca as fi calatorit inapoi in timp, intr-o epoca in care femeile purtau acest tip rochii de fiecare data cand ieseau la un eveniment important in societate”, spune Rainey.

Andie MacDowell are la activ, ca si model de succes al anilor 80, prezentari si campanii fashion pentru Vogue, Yves Saint Laurent, Vassarette, Armani sau Anne Klein, iar recent pentru L’Oreal.
Are la activ zeci de roluri in filme si seriale TV si a fost nominalizata la Golden Globes pentru rolul din „Four weddings and a funeral”, dar si „Sex, Lies and Videotape”.

Propunerile Pronovias pentru 2014

Pronovias a lansat pentru 2014 o superba linie de rochii de cocktail si Red Carpet, ca o completare fireasca a renumitelor colectii de rochii de mireasa cu care a devenit lider international.

Pentru 2014, Pronovias propune rochii lungi, din materiale fine, fluide, in linii romantice, cu taieturi clasice sau asimetrice. Talia este evidentiata prin cordon simplu, cu aplicatie de material in forma de floare sau imbogatit cu margele fine si pietre tip Swarovski.

O atentie deosebita a fost acordata zonei decolteului ce prezinta o variatie interesanta de decupaje: rochii pe un umar, decolteu in V, circular, tip inel in jurul gatului sau, deopotriva, lasand umerii goi.

La polul opus, rochiile scurte sunt prezente in noua linie Pronovias intr-o gama diversa.
De la tinute de cocktail din material paietat sau din tulle cu aplicatii de paiete si pietre tip Swarovski, pana la cele tip peplum, cu corset, bolero, tip little black dress, uni, ce urmeaza fidel linia trupului.

Noile creatii Pronovias sunt realizate din materiale fine, fluide, precum tulle morbido, dantela Chantilly si Guipure, satin morbido si micado, voal, matase naturala, material paietat sau cu aplicatii de pietre tip Swarovski.

La capitolul culori, Pronovias Cocktail 2014 acopera o paleta larga de nuante, de la roz vintage, verde, rosu cherry, violet, fucsia, galben pai, turqoise, pana la nude, gri, burgundy, argintiu sau negru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod