Anda Adam a cântat pentru 300.000 de oameni, pe 3 continente, în 2011

20 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam a cântat pentru 300.000 de oameni, pe 3 continente, în 2011

Anda Adam încheie un an plin de reuşite. Cântăreaţa a susţinut în 2011 peste 50 de concerte organizate pe trei continente.

Mulţumită succesului de care s-au bucurat hiturile sale Love on you, Show Me, Feel şi pAnda mAdam, dar şi a show-urilor pline de energie şi culoare, agenda artistei a fost mai plină ca niciodată.

Anda a susţinut peste 50 de concerte în Europa, Asia şi America. Prestaţia româncei a fost văzută live de iubitori ai muzicii din Statele Unite ale Americii, Turcia, Elveţia, Italia, Portugalia şi chiar Azerbaijan şi Bahrein.

Fie că a cântat în cluburi sau în pieţe publice, Anda Adam a reuşit să strângă la un loc, în total, peste 300.000 de oameni în 2011.


„Am fost mai tot timpul pe drumuri. Maşina mea şi aeroporturile au devenit o a doua casă pentru mine. A fost obositor însă toate concertele mi-au umplut sufletul de bucurie pentru că am avut ocazia să comunic cu oameni din atâtea ţări. Este incredibil să vezi cum pe muzica ta dansează oameni care aparţin unor culturi diferite. Este un sentiment pe care cu greu îl poţi descrie în cuvinte”, declară Anda Adam.

Cântăreaţa se pregăteşte în aceste zile pentru mega-concertul pe care îl va susţine în noaptea de Revelion.
Anda a fost invitată să cânte la Odessa, în Ucraina, fiind unul din cei mai bine platiţi artişti români, în noaptea dintre ani. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod