Din dragoste pentru gătit, Anca Rusu s-a transformat în "Prinţesa Polonic", aşa cum se intitulează blogul ei. "Dragostea pentru gătit am moştenit-o de la mama şi de la bunicile mele. În timp însă, m-am perfecţionat cu zeci de cărţi de bucate în braţe", a explicat ea într-un interviu pentru "Pro TV Magazin".
Prezentatoarea Observatorului a dezvăluit ce preferă să mănânce dimineaţa, înainte de o zi solicitantă.
Pe iubitul ei, Ştefan Lungu, l-a dat gata cu un desert special, iar treptat a reuşit să-i schimbe obiceiurile culinare. "Prima dată i-am pregătit clătite cu îngheţată şi căpşuni. Îmi place să cred însă că i-a plăcut mai mult fata, decât desertul. Cu toate acestea sunt foarte mândră că am reuşit să introduc în meniul lui legumele şi supele, pe care nu le suporta înainte să i le gătesc eu", a dezvăluit Anca Rusu.