ALTEȚA SA REGALĂ PRINCIPELE RADU AL ROMÂNIEI DEZVĂ.LUIE UN MARE SECRET- ADORĂ SĂ MEȘTEREASCĂ ÎN ATELIERUL SĂU DE TÂMPLĂRIE

Într-un interviu acordat Mirunei, Alteța Sa Regală își amintește și de boacănele copilăriei.
Miruna, prezentatoarea emisiunii Jurnal pentru copii, emisiune difuzată în fiecarea sâmbătă și duminică,de la 09.30, la Digi24,  a reusit sa afle, într-un interviu exclusiv cu Alteta Sa Regala Principele Radu al României, că acesta are pasiuni secrete. "Sportul, in afara scolii este o preocupare fundamentala pentru ca un copil sa creasca bine. In afara de sport, indemanarea este foarte importanta-de exemplu, Majestatea Sa Regele mestereste într -un atelier auto , eu ma duc cu placere in atelierul de tamplarie."

Printre sfaturile si recomandările pe care Alteta Sa i le-a mai oferit micutei prezentatoare de la Digi24, Principele Radu a incercat sa explice, pe intelesul celor mici, expresia...
șah la rege. "Regele, spre deosebire de cel de pe tabla de sah, este persona care incarneaza cel mai bine statul, asa ca orice fel de stirbire sau lovire adusa persoanei sale loveste intreaga tara si intreaga istorie. Dovada este ca atunci cand regele a fost obligat sa plece in 1948, o intreaga natiune a avut de suferit  Aceasta este invatatura expresiei. La rege nu trebuie sa dai sah pentru ca sufera intreaga tabla de sah, nu numai o singura persoaana."

Mai multe detalii si interviul complet, poate fi urmărit sâmbata, 28 septembrie, de la ora 09.30, la Digi24, in cadrul emisiunii Jurnal pentru copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod