Adelina Pestritu își revitalizează tenul afectat de soare cu tratamentul Madonnei

După o vacanță de vară în care s-a expus mult la soare, Adelina Pestrițu își revitalizează acum tenul apelând la celebrul tratament al Madonnei, Intraceuticals, mai exact Booster cu Vitamina C.
“Îmi place să fac plajă cu toate că știu ce efect au razele solare asupra tenului. Pielea bronzată arată superb, însă își pierde apoi din elasticitate și de multe ori riscăm să ne trezim cu riduri. Acum că a venit toamna, îmi revitalizez pielea cu un tratament incredibil de bun, recomandat special pentru mine de specialistele de la Noblezza”, declară Adelina Pestrițu.

Tratamentul de refacere a pielii afectate de soare constă în trei pași: se curăță pielea cu ultrasunete, se stimulează colagenul și elastina și se introduce în piele un cocktail de vitamine.

„Mai întâi mi-au fost curățați porii cu ultrasunete și s-a înlăturat sebumul și celulele moarte. Apoi, cu ajutorul unui aparat s-a stimulat colagenul și elastina. Am rămas cu tenul împrospătat, cu un efect minunat de lifting. La final, cea mai importantă etapă, s-au introdus în piele, cu ajutorul oxigenului hiberbaric, vitamine și acid hialuronic. Fetele mi-au explicat că este vorba de Booster-ul cu Vitamina C de la Intraceuticals, tratament special conceput pentru a trata pielea afectată de soare. Are efect instantaneu. Am fața revitalizată complet și machiajul se așează mult mai frumos acum. Chiar și după ore întregi petrecute cu mult make-up la emisiune am pielea proaspătă și hidratată”, spune Adelina Pestrițu.
 
 

Prezentatoarea emisiunilor WOWbiz și D-Paparazzi afișează de ceva vreme o siluetă perfectă și un ten luminos, radiant, efectul tratamentelor de ultimă generație pe care le urmează la Noblezza Beauty Lounge din București.  
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod