Vocea României: Tibi Scobiola revine spectaculos după plecarea de la “Răi, da’ Buni”

După ce a devenit cunoscut cu bandul său în emisunea lui Mihai Morar, Tibi Scobiola a intrat într-un con de umbră după plecarea sa de la “Răi, da’ Buni”. Artistul a obosit să încerce

După ce a devenit cunoscut cu bandul său în emisunea lui Mihai Morar, Tibi Scobiola a intrat într-un con de umbră după plecarea sa de la “Răi, da’ Buni”. Artistul a obosit să încerce să aibă din nou succesul de altă dată şi a decis să participe la Vocea României.

Solistul în vârstă de 39 de ani a participat aseară la Vocea României în speranţa câştigării marelui premiu şi pentru a reveni pe plan muzical în mare forţă. După o absenţă de aproximativ un an de zile de când a anunţat că nu va mai face parte din echipa lui Mihai Morar, Tibi revine spectaculos şi îi dă gata pe toţi membrii juriului.

După o interpretare fabuloasă a melodiei “Ordinay people” care a facut toate scaunele să se întoarcă, Tibi a ales să fie în echipa lui Smiley.

Deşi a colaborat cu o mare parte din artiştii momentului, solistul a ales să participe la această competiţie ca oricare alt concurent, sperând la marele premiu.

Tibi Scobiola luptă pentru părinţii lui, muzicanţi de meserie, care nu mai practică muzica de plăcere, ci se luptă pentru a-şi asigura existenţa.

“Mama îngrijeşte bătrâni, iar tata lucrează pe vas, ca muzicant. Asta ar fi ok, dar mai face şi altceva. Cară saci de cartofi, din astea”, a declarat Tibi.

“Nu vreau să îi ajut în sensul să le dau 10 milionae pentru telefoane, facturi.

Eu vreau să îi fac să trăiască, să se simtă din nou cântăreţi, să trăiască frumos”, a mai adăugat artistul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod