Stela Popescu o atacă dur pe Oana Zăvoranu

După ce a declarat că este sătulă să o vadă pe Bianca Drăguşanu la televizor, a venit rândul Oanei Zăvoranu să fie criticată. Actriţa în vârstă de 78 de ani s-a declarat nemulţumită

După ce a declarat că este sătulă să o vadă pe Bianca Drăguşanu la televizor, a venit rândul Oanei Zăvoranu să fie criticată. Actriţa în vârstă de 78 de ani s-a declarat nemulţumită şi de atenţia pe care o primeşte fosta soţie a lui Pepe din partea presei.

Deşi cele două vedete au fost la un pas de a juca împreună într-un serial, Stela Popescu şi Oana Zăvoranu nu se află în relaţii tocmai bune.

Stela Popescu pare încă "bântuită" de problemele cu care se confruntă Oana. Invitată la diverse show-uri TV să comenteze despre problemele de sănătate ale Oanei şi despre conflictele dintre Mărioara şi fiica ei, actriţa a răbufnit. "Nu-mi place să vorbesc despre alţii, nu mai pot cu nebuna aia căreia îi cade calciul tot timpul, Oana Zăvoranu, aia care se ceartă cu mă-sa. Ce-aş putea eu să vorbesc despre scandalurile astea?," a declarat artista, potrivit WOWbiz.ro, care era cât pe ce să-i fie colega Oanei, într-un serial, în urmă cu doi ani.

Deranjată de comentariile actriţei, replica Oanei Zăvoranu nu a întârziat să apară.
"Să-i transmiteţi doamnei Stela că nu mai am de doi ani căderi de calciu şi de trei ani nu mai am niciun război cu mama. Eu o iubesc şi o respect în continuare şi am pretenţia că ştie ce subiecte vor fi tratate când este invitată într-o emisiune. Ce vină am eu că o actriţă atât de importantă este invitată să vorbească despre "o certăreaţa fără calciu"? Îi doresc să participe la emisiuni unde să vorbească despre ce face dânsa, că poate aşa nu o să mai considere că-şi pierde vremea pe la tv", a declarat Oana Zavoranu pentru WOWbiz.ro.