Lovitură de lovitură: Se pare că Pepe va fi tată!

Să înţelegem că acesta este motivul căderilor de calciu prin care trece Oana Zăvoranu. Am văzut-o aseară, la Capatos, era disperată. Încerca să-i convingă pe cei din jurul ei cât este ea

Să înţelegem că acesta este motivul căderilor de calciu prin care trece Oana Zăvoranu. Am văzut-o aseară, la Capatos, era disperată. Încerca să-i convingă pe cei din jurul ei cât este ea de fericită, de împlinită şi de frumoasă. În acelaşi timp, bănuiesc că încerca să se convingă şi pe ea.

În esenţa, am văzut un on extrem de trist şi de singur, am văzut aceeaşi femeie de aproape 40 de ani care nu vrea să-şi recunoască vârsta şi care încearcă să iasă în evidenţă cu orice, chiar dacă acest orice înseamnă nimic.

În paralel, fostul ei soţ, radia de fericire la postul concurent, şi povestea despre relaţia cu Raluca Pastramă, despre ştirea că aceasta ar putea fi însărcinată, despre planurile de viitor şi despre el în general, evident, fără a face referire la trecut.

Cei de la Cancan, spun că iubita artistului ar fi însărcinaă în 6 săptămâni şi că deja se fac pregătiri intense pentru cununia civilă care ar trebui să aibă loc în primăvară.

Abia aştept să văd ce se întâmplă în acest caz.
Reacţiile vor fi intense, parol!

Foto: Click

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod