Iubitul american al Andreei Bălan s-a mutat în România de dragul artistei

La doar câteva luni de când au anunţat că formează un cuplu, Andreea Bălan şi Michael, iubitul ei american, par a se simţi foarte bine împreună. După ce a petrecut câteva

La doar câteva luni de când au anunţat că formează un cuplu, Andreea Bălan şi Michael, iubitul ei american, par a se simţi foarte bine împreună.

După ce a petrecut câteva săptămâni în Statele Unite, alături de Michael, Andreea Bălan s-a întors în ţară, fiind urmată şi de iubitul ei. După îndelungi negocieri între cei doi amorezi, artista şi noul ei partener de viaţă au căzut de acord ca acesta să se mute în România.

Potrivit ziarului Libertatea, Michael şi Andreea Bălan au plecat în SUA la începutul săptămânii trecute, pentru a petrece câteva zile, dar şi pentru ca el să-şi pună la punct mutarea în România.

Până la rezolvarea problemelor, cântăreaţa va face naveta Bucureşti - New York, loc de unde s-a reîntors vineri şi unde va pleca din nou luni dimineaţă.

Se pare că americanul se va muta în România deoarece Andreea Bălan nu poate părăsi definitiv ţara noastră, acesta fiind locul în care artista are o carieră de succes.

La începutul săptămânii, chiar fostul iubit al Andreei Bălan, Keo, afirma că artista s-a mutat cu Michael. El făcea aceste declaraţii deoarece era deranjat de faptul că Andreea anunţase în presă că ea a plătit întreţinerea vilei din Băneasa în ultimele luni.

„Eu nu am mai fost acolo de două luni.

Ea s-a instalat în toată casa până când i-am spus că nu i-o mai vând. E culmea că se plânge că a plătit în ultima perioadă, având în vedere că acolo a locuit cu iubitul și cu verişoara ei. Ar fi fost culmea să plătesc eu în această situație“, a încheiat Keo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod