De ce divorţează Maria Marinescu de soţul închis pentru trafic de droguri

După aproape un an pe care Frank Colin l-a petrecut la distanţă de soţia şi copilul lor, închis într-un penitenciar din Franţa, creatoarea de modă a decis să divorţeze. Contactat de

După aproape un an pe care Frank Colin l-a petrecut la distanţă de soţia şi copilul lor, închis într-un penitenciar din Franţa, creatoarea de modă a decis să divorţeze.

Contactat de jurnaliştii de la Cancan.ro, soţul Mariei Marinescu a vorbit despre divorţ şi despre relaţia lor. "O iubesc pe Maria, iar ea mă iubeşte enorm pe mine, însă nu vreau să mai sufere din cauza mea. Ea are o meserie, este foarte bună în ceea ce face, însă oamenii o cataloghează acum drept soţia lui Frank, ăla din închisoare.

Tot ceea ce mă interesează e ca soţia şi fiul meu să fie bine. Am luat decizia de a divorţa de comun acord. Am suferit amândoi. Este o decizie grea, însă aşa este cel mai bine. Ne-am văzut destul de des, vine cam la o lună, două, la mine. Vorbesc mereu cu fiul meu, însa el ştie că tati e plecat la muncă. Maria este o mamă extraordinară, copilul meu primeşte din partea ei toată iubirea pe care eu nu am putut să i-o ofer de când sunt aici.
Chiar dacă eu şi Maria vom divorţa, în faţa lui Dumnezeu suntem legaţi pe veci. Ea pentru mine va fi mereu Maria Colin, soţia mea", a declarat Frank pentru Cancan.ro.

În martie anul trecut, soţul Mariei Marinescu era arestat la Paris, sub acuzaţia că ar fi capul unei reţele de trafic de droguri, după ce un avion Falcon, care transporta cu 700 de kilograme de cocaină a fost oprit pe aeroportul din Punta Cana (Republica Dominicană).

Avocata lui Colin a susținut că este doar un ţap ispăşitor, acesta a fost închis în Franţa.

După un an, Maria Marinescu a decis să ceară divorțul.

"Este adevărat, divorţăm. Acest lucru nu este un subiect nou în familia noastră, în ultimul an am discutat de multe ori acest aspect. Având în vedere că avem un copil pe care amândoi vrem să îl protejăm şi încercăm să îl ţinem cât mai departe de realităţile complicate ale vieţii, am decis cu câteva luni în urmă, de comun acord, să divorţăm", a explicat vedeta.

Maria Marinescu şi Frank Colin sunt căsătoriţi din 2009 şi locuiesc în Franţa.

Ei au un băiețel, pe nume Levyn, în vârstă de trei ani.

Foto: Mediafax