Andra, gravidă sau s-a îngrăşat?

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani şi-a surprins fanii de pe reţelele de socializare când a postat fotografii care îi scoteau în evidenţă... burtica. Având în vedere că a declarat că

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani şi-a surprins fanii de pe reţelele de socializare când a postat fotografii care îi scoteau în evidenţă... burtica. Având în vedere că a declarat că îşi doreşte încă un copil, admiratorii vedetei au întrebat-o pe pagina de Facebook dacă este din nou însărcinată.

Andra a susţinut un concert în Garajul Europa Fm îmbrăcată într-o ţinută care nu o avantajează, în cazul în care nu este vorba de o sarcină: o pereche de pantaloni mulaţi şi o bluză de culoare neagră cu volane în jurul taliei.

Fanii artistei s-au grăbit să pună întrebări legate de o posibilă sarcină şi să o felicite, potrivit Libertatea.ro. "Eşti graviduţă?", "Însărcinată??? Sau mi se pare?!", "Andra, aştepţi barza?", "Eu cred că este! Şi are câteva luni bune...", "Şi eu când am văzut poza tot asta m-am întrebat :))", "Pare însărcinată", "Bănuiesc că ai fi însărcinată...
Greşesc?", "Minunată şi însărcinată", sunt doar câteva dintre reacţiile admiratorilor de pe Facebook.


Cântăreaţa a declarat în urmă cu câteva luni că îşi doreşte încă un copil. Andra şi Cătălin Măruţă sunt părinţii unui băieţel, David, în vârstă de trei ani.