Alina nu divorţează de Cristi Borcea: „Ne iubim şi ne gândim la al doilea copil“

Zilele trecute, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Alina şi Cristi Borcea ar fi divorţat. Principalul motiv al rupturii, după cum notau tabloidele, era relaţia extraconjugală a

Zilele trecute, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Alina şi Cristi Borcea ar fi divorţat. Principalul motiv al rupturii, după cum notau tabloidele, era relaţia extraconjugală a lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel.

Deoarece fostul acţionar de la Dinamo nu a putut confirma sau infirma ştirea, el fiind la puşcărie, cae care a făcut lumină în acest caz este Alina Borcea.

„Nu este adevărat, nu am divorţat şi nici nu se pune problema de aşa ceva. Ne iubim foarte mult şi ne simţim ca în luna de miere.

Ba chiar ne gandim la un al doilea copil“, a spus Alina Vidican, pentru emisiunea Cancan de la România TV.

Despre divorţul celor doi a vorbit şi Nick Rădoi, care a afirmat în cadrul emisiunii Click de la Prima TV că nu se pune problema unui divorţ. Omul de afaceri a spus că a vorbit recent cu Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea, aceasta fiind la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa fostului ei partener.

„Am fost la Mihaela şi vă spun că Alina şi Cristi Borcea nu divorţează.

Sunt doar simple zvonuri care nu sunt adevărate“, a declarat Nick Rădoi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod