Cele 3 măşti magice de la Dermaglin!

Aşa cum v-am obişnuit, în fiecare săptămână vă prezentăm secretul unui ten perfect cu ajutorul măştilor Dermaglin. Acum vizăm tenul cu probleme acneice, pentru care Dermaglin ne propune

Aşa cum v-am obişnuit, în fiecare săptămână vă prezentăm secretul unui ten perfect cu ajutorul măştilor Dermaglin.

Acum vizăm tenul cu probleme acneice, pentru care Dermaglin ne propune 3 produse:

1. Mască antiacneică

Pe baza de argilă verde carmbriană, aceasta  absoarbe impurităţile şi toxinele din piele, constituind, in acelasi timp, sursa ideala de minerale necesare pentru un aspect sanatos.
Complexul bio-activ de Argila si Aloe vera indeparteaza cu blandete celulele moarte de pe suprafata pielii si o curata in profunzime. Datorita calitatii ingredientilor activi, masca este astringenta, fara a deteriora epiderma, si revitalizeaza pielea. Substantele active din aceasta masca restabilesc echilibrul natural al functiilor tenului si regleaza secretia de sebum a glandelor sebacee.
Ovazul, prin continutul sau de proteine si lipide, hidrateaza pielea, prevenind uscarea si deshidratarea sa.
Aloe vera asigura absorbtia substantelor mineral-vegetale in straturile profunde ale pielii, stimuland in acest mod regenerarea sa.
Aceasta masca vindeca acneea si impiedica aparitia unei noi eruptii.

De asemenea, calmeaza iritatiile pielii, conferindu-i un aspect proaspat si luminos.
Masca este un compus perfect in tratamentul tenurilor gras si mixt, cu tendinta acneica.

2. Mască Bio Antiacneică Matifiantă, sursa ideala de minerale necesare pentru un aspect sanatos.
Aceasta masca BIO indeparteaza delicat celulele moarte de pe suprafata pielii si purifica tenul in profunzime.
Complexul bio-activ de Arnica si Musetel calmeaza zonele afectate de acnee, inflamatiile si roseata si are efect cicatrizant. Datorita calitatii ingredientilor activi, masca are efect astringent, fara a deteriora epiderma, si revitalizeaza pielea.
Complexul mineral de zinc si cupru din Argila, impreuna cu uleiul de Jojoba, restabileste echilibrul natural al functiilor tenului si regleaza secretia de sebum a glandelor sebacee, lasand pielea matifiata si extrem de catifelata.
Uleiul de Jojoba confera mastii excelente proprietati emoliente si hidratante, acesta patrunzand adanc in piele si refacand pelicula hidrolipidica a tenului.

Astfel, ii sunt furnizate pielii componentele hranitoare necesare, in special micro- si macroelementele esentiale pentru sanatatea sa.
Formula concentrata, bazata in proportie de 100% pe Argila verde cambriana si bio-ingredienti activi, accelereaza procesul de vindecare al acneei si previne aparitia unei noi eruptii.
Masca este un compus perfect in tratamentul tenurilor gras si mixt, cu tendinta acneica.
Mod de folosire
Aplicati masca pe fata curata, evitand zona ochilor si a gurii. Lasati-o sa actioneze 20 min si indepartati-o delicat cu apa calduta. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati masca de 1-2 ori pe saptamana, in functie de necesitatile tenului.
• curata tenul in profunzime
• regleaza secretia de sebum a glandelor sebacee
• elimina acneea

3. Mască Bio Antiacneică pentru bărbaţi

O masca BIO cu o formula unica, destinata tenului acneic, ce vine in intampinarea nevoilor speciale ale tenului masculin.
Complexul inovator pe baza de minerale din Argila verde cambriana, componente vegetale si Acid hialuronic curata in profunzime, hidrateaza si hraneste tenul.
Masca absoarbe excesul de sebum al glandelor sebacee si regleaza activitatea acestora.
Prezenta complexului Hamemalis ofera puternice proprietati regeneratoare acestei masti, in timp ce Acidul hialuronic determina hidratarea adecvata a tenului si ii reda elasticitatea.
Mod de folosire
Aplicati masca pe fata curata, evitand zona ochilor si a gurii.

Lasati-o sa actioneze 20 min si indepartati-o delicat cu apa calduta. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati masca de 1-2 ori pe saptamana, in functie de necesitatile tenului.
• curata porii in profunzime
• accelereaza descuamarea straturilor superioare ale pielii
• reduce inflamatiile calmeaza si racoreste

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod