Ultima atracție din Las Vegas: Nuntă în capela pentru Instagram

O capelă din Las Vegas promite oficierea cununiilor civile într-un decor unic, inspirat din benzile desenate, care face impresie pe Instagram.

Renumit pentru căsătoriile atipice care sunt oficializate pe loc, Las Vegas are acum o nouă atracție pentru cei dornici să-și înceapă viața în doi într-un mod special. Cu decoruri minimaliste în tonuri alb-negru, decupate parcă din benzile desenate, capela intitulată sugestiv "Până când moartea ne va despărți" le promite celor care se căsătoresc o experiență deosebită și fotografii care vor atrage atenția pe rețelele de socializare, îndeosebi pe Instagram.

Mobilierul și toate celelalte elemente de decor din interior sunt pictate în dungi alb-negru, iar singurele "pete de culoare" sunt mirii, cel care oficiază căsătoria și puținii invitați, așa cum se practică în Las Vegas.

Capela Til Death Do Us Part are o suprafață de 74 de metri pătrați și pe pereți sunt desenate ferestre imaginare cu raze de lumină reflectându-se înăuntru, spoturi circulare și perdele, relatează agenția de presă Ferrari.



Design-ul capelei îi aparține artistului vizual guatemalezo-american Joshua Vides. Inspirat de o capelă emblematică din Las Vegas, A Little White Wedding Chapel, el a creat această facilitate pentru Palms Casino Resort.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.