Sezonul 7 din Regele Cofetarilor va începe în toamnă la TLC. Ce se întâmplă în acest sezon?
Am renovat cu totul Carlo’s Bakery şi a fost nevoie să închidem. Bineînţeles că a fost o nebunie totală, pentru că niciodată nu închidem. În acelaşi timp, am deschis cea dea zecea cofetărie. Cu toate acestea, torturile merg mai departe. A fost o provocare pentru mine, însă una frumoasă. Iubesc faptul că pot să fiu cofetar şi în acelaşi timp un soţ bun, un tată iubitor, un frate grijuliu, un unchi bun.
Pentru că ai adus vorba de familie, cât este de importantă pentru tine dar şi pentru business?
Familia este foarte, foarte importantă. Este cea mai importantă pentru mine. Soţia, copii mei, surorile, mama, până şi angajaţii mei, ei toţi sunt familia mea. Ţin foarte mult la ei şi este important să îi pui să se ocupe de partea potrivită pentru ei în acest business. Câteodată te scot din minţi, dar până la urmă asta face familia.
Când ai preluat cofetăria, cu siguranţă ai avut o viziune. S-a îndeplinit?
Mai mult de jumătate din viziunea mea s-a realizat. Înotdeauna am vrut să fac cunoscută cofetăria tatălui meu. Nu o să uit promisiunea pe care i-am făcut-o când aveam 16 ani. Împreună făceam un tort de nuntă şi mi-a adus o poză cu un tort dintr-o revistă. Mi-a zis: “Fiule, îţi poţi imagina prăjiturile noastre prezentate într-o revistă?” şi nu ştiu de ce, dar i-am răspuns: “Tată, tu şi cu mine o să facem că acest brand să devină cunoscut”. Şi uite că s-a întâmplat.
Posteaza comentariu