În funcție de materialele speciale pe care Marsh le folosește, construcția unei case eco mobile poate dura o săptămână sau două, dar el garantează că acestea au o durată de exploatare pe viață, întrucât lemnul nu se uzează. Căsuțele pe care le vinde sunt potrivite pentru orice fel de climă și pot fi tractate cu mașina.
În prezent, Marh are șase case în fază de construcție și spune că are clienți de diferite categorii.
"Fiecare casă e complet diferită și o construiesc așa cum o dorește clientul. Oamenii sunt adesea șocați de cât de luxoase sunt - unii își doresc o casă de vacanță dar nu neapărat o rulotă, prin urmare căsuțele eco sunt o variantă de mijloc", a mai spus Marsh.
Casele mici au ajuns la mare căutare și în Statele Unite, fiind promovate ca o soluție pentru toate necesitățile de locuit - pot fi adăposturi pentru oamenii străzii sau casele unor oameni care renunță la locuințe mai spațioase ori nu își permit sau nu-și doresc investiții imobiliare consistente. Căsuțele au început să captiveze milioane de americani, chiar și pe cei care au locuințe spațioase, notează Daily Mail. "E un mod de viață aspirațional și este amuzant să-i vezi pe oameni dorind să facă ceva dificil, cum ar fi să trăiască contrar tendinței generale de a căuta spații mari", a explicat Ben Keys, profesor de afaceri imobiliare la University of Pennsylvania's Wharton School.
Pe de altă parte, înmulțirea căsuțelor a determinat multe municipalități din SUA să ia măsuri pentru amplasarea lor la marginea localităților, unde s-au format așa-zise "sătucuri" din căsuțe amplasate una lângă alta, notează ziarul britanic.
Foto: Daily Mail
Posteaza comentariu