Insarcinata cu 12 copii

12 copii deodata! Pare incredibil, dar este adevarat. O profesoara din Tunisia este pe cale sa traiasca aceasta experienta incredibila, informeaza The Sun.

12 copii deodata! Pare incredibil, dar este adevarat. O profesoara din Tunisia este pe cale sa traiasca aceasta experienta incredibila, informeaza The Sun. 6 fetite si 6 baietei urmeaza sa vina pe lume si sa bata astfel recordul americancei, Nadya Suleman, care a nascut opt copii deodata.

In varsta de 30 de ani, tunisianca a apelat la fertilizarea in vitro dupa ce, in ultimii doi ani, a suferit mai multe avorturi spontane. Expertii in fertilizare din Anglia sustin ca aceasta este o sarcina cu grad crescut de risc. "12 copii mi se pare extraordinar", declara pentru The Sun, medicul Mark Hamilton, specialist in fertilizare. In ciuda tuturor avertismentelor, viitoarea mamica sustine ca se simte foarte bine si ca abia asteapta sa-si tina micutii in brate. Mai mult decat atat, profesoara anunta ca vrea sa nasca natural, insa medicii ii interzic cu desavarsire asa ceva si, mai mult decat atat, o avertizeaza ca s-ar putea sa nu duca sarcina mai mult de 20 de saptamani, adica doar la jumatate din termen. "Tot ce-mi doresc este sa fiu capabila sa-mi tin copii in brate si sa le arat cat de mult ii iubesc", le-a spus tunisianca unor angajati ai spitalului din orasul Gafsa.

"La inceput am crezut ca sunt gemeni"


"Acesta este un miracol, ne simtim binecuvantati, dupa ce am incercat atata timp sa facem copii si nu am reusit", mai declara profesoara, citata de Dailymail.co.uk. Sotul ei, despre care nu se stie decat ca-l cheama Marwan si este la randul lui profesor, a declarat pentru ziarul local, Assabah: "La inceput am crezut ca sotia mea va aduce pe lume gemeni, dar pe parcurs au fost descoperiti alti fetusi".

"Bucuria noastra se marea, cu cat crestea numarul copiilor"
, a mai declarat acesta.

Varsta sarcinii nu a fost data publicitatii, insa daca luam in calcul faptul ca sexul copilului se poate stabili dupa 16 saptamani, ajungem sa credem ca profesoara se apropie de stadiul critic al acestei sarcini.

"Este adevarat ca o femeie poate purta o sarcina cu 12 copii, dar nu pentru mult timp. Capacitatea uterului este principala problema care se pune in aceasta situatie", a declarat Peter Bowen-Simpkin, membru in Colegiul Regal al Ginecologilor si Obstreticienilor din Marea Britanie. "Atunci cand uterul intra in travaliu, nu mai poti face nimic", continua medicul.
18 August 2009