Peste 150 invitați s-au bucurat de meniul eclectic și inovator, plin de savoare, conceput special pentru aceasta ocazie de Chef Adrian Hădean și echipa White Horse.
De la preparatele tipic americane precum coastele de porc gătite încet, la mixul cultural regăsit în farfuria cu raviolli umpluți cu miel în sos curry și până la surprinzătorul cappuccino de dovleac cu spumă de lapte, meniul a fost pe gustul cunoscătorilor de fine cuisine.
Povestea acestui meniu dar şi ce anume l-a determinat pe Adrian Hădean să accepte propunerea White Horse le găsiţi redate pe larg chiar în articolul său extrem de savuros: http://www.adihadean.ro/2015/02/white-horse-un-fel-de-majorat/
Mâncarea a fost însoțită de o selecție rafinată de vinuri si de Rochetta mineral/still water, oferite de Ital Brands.
Întregul eveniment a fost acompaniat de muzica live a Irinei Sârbu, iar invitații, jurnaliști, vedete, oameni de afaceri și clienți fideli au experimentat încă o dată atmosfera relaxată și primitoare de la White Horse Pub & Restaurant.
White Horse Pub & Restaurant este situat în Dorobanți, una din cele mai bune zone ale Bucureștiului și oferă clienților săi un spațiu decorat în stil clasic, în care accentele de lemn și culorile calde te invită să petreci momente memorabile în compania familiei și a prietenilor. Spațiul de joacă pentru copii și cocheta grădină de vară sunt alte două atuuri ale acestui loc devenit un reper de bun gust pentru București.