Anca Lungu, Adina Buzatu, Dana Savuica, Ellie White, Andreea si Patricia de la Amadeus, Sophia, Sonia Argint Ionescu, designerul Stephan Pelger, Geanina Ilies, bloggeri si jurnalisti au luat parte ieri la evenimentul ce a inaugurat noua locatie a restaurantului cu produse raw gourmet, Rawyal, din Baneasa Shopping City, ocazie cu care au descoperit noul meniu de primavara conceput de Carmen Negoita si de specialistii in alimentatie raw.
Vedetele s-au fotografiat stand la o masa acoperita cu fructe si prajituri raw, in dreptul unui panou ce reproducea un camp inverzit, si au gustat in premiera delicioasele deserturi realizate din ingrediente 100% vegetale, naturale, fara zahar sau preparare la temperaturi inalte.
Invitatele au gustat si noul suc natural, considerat un elixir al feminitatii, reteta creata de Carmen Negoita.
“Acesta contine mar, portocala, kiwi, afine, zmeura, ghimbir, polen, piper si cuisoare. Este bogat in vitamina C, antioxidanti, vitamina E si multe ingrediente benefice in special femeilor. Este bun pentru tonusul muscular si nervos, pentru astenie, anemie, revitalizare, bogat in fibre care ajuta digestia, combate afectiunile intestinale, urinare, elimina toxinele si celulita. In plus, ghimbirul este tonic, iar piperul ajuta la slabit”, declara Carmen Negoita.
Elixirul feminitatii, asa cum a fost supranumit sucul natural, prajiturile cu ciocolata, cocos, fructe de padure, precum si salatele energizante, batoanele cu proteine naturale, pastele raw, supele, cozonacul raw, smoothie-urile verzi si deserurturile ideale pentru cei care nu vor sa consume zahar sunt incluse in noul meniu de primavara Rawyal, disponibil atat in locatiile din Bucurestti (Str.
“Raw gourmet inseamna tranzitia de la mancarea nesanatoasa, plina de aditivi si potentatori de arome, care gadila papilele gustative, la mancarea verde, naturala, cruda, direct din natura. Lasagna si pastele clasice au la Rawyal corespondenti neprocesati termic, retete delicioase si hranitoare, deserturile sunt fara zahar, faina si blat copt la foc – cheesecake cu fructe de padure, tort de cacao sau de morcov, prajitura cu lime, patratele de ciocolata cu cocos, tort cu menta si cacao, bomboane de ciocolata si curmale, cinnamon rolls varianta raw, cupcakes sau alte tipuri de torturi proaspete, pline de ingrediente sanatoase nealterate termic. Pe langa deserturi, avem branza de caju, care inlocuieste branza clasica, pasta de patrunjel, bruschete pe crackersi din seminte susan, hrisca si fulgi de ovaz, care inlocuiesc painea, sucurile proaspete, salatele si smoothie-urile cu superalimente precum spirulina, maca, kale, clorela, cele care alcalinizeaza organismul si intensifica arderile sau limonada Rawyal din lime, lamaie, kiwi, menta si ghimbir. La Rawyal am pus mare accent nu doar pe compozitia bogata in nutrienti, ci si pe gust. Totul este natural, fara pic de zahar, proaspat si echilibrat”, spune Carmen Negoita.