Un loc in inima padurii!

Daca vrei sa te simti total refacut, revigorat si sa te bucuri de un pranz sau o cina cu adevarat bune, intr-un loc rafinat, opreste-te la restaurantul Forest din incinta Ioana Hotels, Sinaia. Nu stiu cine a conspirat la ridicarea unui astfel de loc, insa e de-a dreptul minunat!
"Forest"- pentru ca vina acestui nume e data de copacii langa care tu stai la masa, a atmosferei de padure, a apei de sub scarile restaurantului si mai ales a trecatorilor din lemn postate de-a lungul salii impadurite. Adica, mananci intr-o padure!

Odata ajuns la Forest Restaurant simti ca esti plonjat intr-un basm. Intr-una din serile in care m-am bucurat de o cina copioasa in acest local impecabil de cinci stele, am avut parte si de un spectacol folk, iar atmosfera boema, aerul curat si lumina difuza imi dadeau starea aceea de cateva ore de uitare de cotidian, care te desprinde usor de toate problemele cu care te lupti in fiecare zi.

Servire impecabila, meniu sofistcat si foarte rafinat pentru cunoscatorii de mancaruri gatite cu bun gust.
Nu lipsesc deliciile exotice, iar meniul international se distinge prin arome si concept cu adevarat deosebite. Este creatia unei echipe pasionate, conduse de bucatarul-sef Petre Vartolonei.

Are experienta de peste 26 de ani in bucatarii din tara si strainatate, cu peste zece titluri la competitii nationale si internationale de profil. Isi arata talentul mai ales in preparatele din carnuri, iar cele mai bune  sunt cele din muschi de vita- Kobe si Clapon. Reteta ne aminteste ca din aceste bunanati nu trebuie sa lipseasca condimentele.
Dar e musai sa fie putine si alese cu stiinta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod