Transformă-ți pasiunea în job! Academia Pro Education îți oferă soluția

Joi, 5 iunie 2014, în cadrul Librăriei Humanitas Cişmigiu, a avut loc Brunch-ul Pro educaţie în care mai mulţi oameni de presă precum şi leaderi de opinie din blogosferă au discutat despre vocaţie, profesii şi dezvoltare personală.
Gabriela Maalouf, fondatoarea Academiei Pro Education a vorbit împreună cu invitatele sale despre cum o mare parte din adulţi, deşi au terminat o facultate ajung mai târziu  să practice cu totul şi cu totul alta meserie.

Când ajungem la un punct în viață, în care vrem să ne reorientăm profesional, avem nevoie de curaj, ambiție, devotament, încredere de sine și multă pasiune. La acestea, aș adăuga cursuri de formare profesională, care să susțină baza teoretică și un  curs de dezvoltare personală, care să ne arate în ce moment al carierei ne aflăm, care este potențialul fiecăruia, pe ce putem să ne bazăm din abilitațile deja descoperite si dezvoltate și în ce direcție putem să ne dezvoltăm și mai mult.
Gabriela Maalouf, fondator Pro Education Academy si Atelierul de parenting.

“Femeile în perioada sarcinii se redescoperă şi realizează că locul de muncă şi meseria pe care o practică nu le mai aduce satisfacţia dorită. Acestea au nevoie de sprijin să pornească pe un nou drum, sprijinul familiei, al nostru şi al speacialiştilor care prin intermediul cursurilor să ajute la dezvoltarea personală şi reorientarea profesională”, ne informa Elena Goron, una din invitatele speciale din cadrul Brunch-ului, preşedinta Asociaţie Work at Home Moms.

„Facultatea pe care o urmezi, planurile pe care le faci la început, nu au nicio legatură cu adevărata vocaţie, cu pasiunea.
Vine o zi când ai mai mult curaj, îţi dai demisia și hotărăşti să te reorientezi profesional. De la Turism şi PR am ajuns să am un restaurant şi sunt mai fericită ca oricând”
, a completat Elena Platon, manager Beautyfood.

În cadrul evenimentului, invitaţii au participat și la un joc test interactiv, care face parte din cursurile de dezvoltare personală susţinute de Gabriela și care a scos la iveală tipul fiecărui invitat: kinestezic, auditiv sau vizual. În funcție de acestea putem să ne orientăm în alegerea meseriei sau putem încerca să egalăm simțurile între ele, astfel încât să ajungem la un echilibru senzorial.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod