Hamid Nicola Katrib şi DENT ESTET aduc „Vitrina cu amintiri” la Festivalul Brazilor de Crăciun

Renumitul designer de interior, Hamid Nicola Katrib, și DENT ESTET, liderul serviciilor de stomatologie din România, s-au alăturat celei de-a XIV-a ediții a Festivalului Brazilor de Crăciun, eveniment caritabil dedicat copiilor care fac parte din programele Salvați Copiii.
„Vitrina cu amintiri”, bradul creat special de Hamid Nicola Katrib, va fi scos la licitație în cadrul Galei din 4 decembrie 2014 în vederea strângerii de fonduri pentru 2.500 de copii din medii vulnerabile.  

„Inspirația bradului din această ediție a fost chiar universul poveștilor, mai ales ţinând cont de faptul că scopul evenimentului are în centrul atenţiei copiii. Am vrut să creez o fereastră care să ne transpună în lumea copilăriei cu zâne, steluțe, caruseluri și globuri de cristal și care să ne apropie mai mult de magia Crăciunului.” - spune creatorul bradului, Hamid Nicola Katrib.

Acesta este deja cel de-al doilea proiect de acest gen pentru Hamid şi o primă colaborare cu DENT ESTET care vine în sprijinul Salvaţi Copiii.
Bradul a fost gândit ca o vitrină unde sunt expuse elemente din lumea poveștilor care ne duc cu gândul la sărbătoare și familie. Creația este o piesă decorativă elegantă care își poate găsi locul în orice spațiu și poate fi personalizata în funcție de orice sezon din an.

„De peste 11 ani susţinem activ comunitatea Salvaţi Copiii şi ne aducem aportul la dezvoltarea lor sănătoasă. Iar anul acesta, având deja experiența lucrului cu Hamid, el fiind cel care a realizat design-ul celei de-a treia clinici DENT ESTET 4 KIDS, colaborarea pentru Festivalul Brazilor de Crăciun a venit ca un pas firesc.
Mă bucur că putem lucra din nou împreună în beneficiul copiilor și sper ca „Vitrina cu amintiri” să aducă multe zâmbete pe chipurile celor înscriși în acest program”, conchide dr. Oana Taban, Fondator și Director General al Grupului DENT ESTET.

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual de Salvaţi Copiii România, care are ca scop central o licitaţie specială de brazi de Crăciun, creaţi exclusiv pentru această ocazie de designeri români de renume.

Hamid Nicola Katrib este unul dintre cei mai apreciaţi arhitecţi tineri din România.  S-a nascut în Bacau, a trăit în Liban, iar din 2007 a renunţat fără regrete la feţele regale şi magnaţii din Orient pentru un business în Bucureşti.
În prezent, pe lângă cel de al doilea vernisaj de pictură, arhitectul are în lucru proiecte de reamenajare ale unor case şi apartamente de lux din capitală. Pictează de la 14 ani şi a participat la nenumărate vernisaje în Liban, alături de nume celebre. Lucrările sale vin cu o influenţă din cultura franceză, vizbilă cu uşurinţă atât în educaţia, cât şi în cariera sa.

Portofoliu Hamid: http://hamid-nicola-katrib.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod