După ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lansează în această primăvară un nou restaurant cu un concept unic, schimbând servirea mesei într-o experiență în sine: „Deși aveam această idée în minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice creșterii broscuțelor, dar mai ales, pentru a înțelege că simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mâncare, dar și dorința de a experimenta continuu.
Tocmai de aceea, am vrut să deschid ușile unui loc în care oamenii să se bucure de micile plăceri ale vieții: o cafea în căutarea inspirației, o conversație plăcută, o masă bunăși, bineînțeles, deliciosul pui de baltă crescut în propria fermă”.
Simplitatea și grandoarea se unesc într-un exercițiu al gustului și formei, caracterizând armonios varietatea de produse culinare ce pot fi regăsite în meniul restaurantului. De la celebrele croissante până la delicioasele fructe de mare,preparate din pește sau raci care provin din propria crescătorie situată în județul Giurgiu, înconjurul lumii nu a fost nici când mai simplu de realizat.
Pentru că Le Oac Oac Bistro preia într-o formă unică din tradiția Tavernei Racilor, de a oferi oamenilor plăcerea de a experimenta și a-și pune o dorință de fiecare data când mănâncă ceva nou.Altfel spus, este un creator de emoții ce propune o călătorie interioară, o redescoperire a ta și a celor dragi prin intermediul gustului.
Posteaza comentariu