Ellie White cauta nume pentru fetita ei! Iata ce variante i-au sugerat fanii

Aflata in ultimul trimestru de sarcina, Ellie White si logodnicul ei, Doru Tinca, sunt in cautarea numelui fetitei lor, ce va veni pe lume la inceputul lunii iunie.
Cum decizia se dovedeste a fi destul de dicila, artista a decis sa le ceara fanilor ei ajutorul. Astfel, a publicat un post pe blogul ei, www.elliewhite.ro, prin care isi roaga admratorii sa ii ofere o mana de ajutor si sa ii spuna ce nume ar merita sa ia in calcul pentru cel de-al doilea copil al sau.

“Conteaza pentru voi daca numele are o insemnatate, daca este nume de Sfant sau doar un nume la moda? Acum cand mai sunt aproape doua luni si o voi tine in brate pe printesa mea mica, nu ne-am hotarat la numele ei… Este intr-adevar o decizie dificila, care, intr-un fel sau altul, ii va marca viitorul”
, a scris artista pe blog.

Solista si-a incurajat fanii sa ii lase un comentariu si pe pagina ei de Facebook prin care sa ii spuna ce nume ar fi demne de luat in calcul.
A urmat astfel o avalansa de propuneri: Alessia Maria, Anastasia, Daria, Ilinca, Maria, Sofia, Lucia, Maria, Rebecca, Sarah, Andreea, Adriana, Diana, Corina, Cristina, Violeta, Mihaela, Raluca, Eva, Vanessa, Beatrice, Patricia, Eleonor, Amira sunt doar cateva din sutele de variante primite.

Ellie White pregateste sa lanseze in aceasta vara, dupa ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil al sau, un nou album si un turneu national.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod