Kate a lansat videoclipul melodiei „Din vina ta“

Tânăra artistă Kate a lansat videoclipul celui de-al doilea single din carieră, “Din vina ta”, o piesă pop, de dragoste, compusă de Mihai Ristea şi Alex Cotoi. Filmările pentru noul

Tânăra artistă Kate a lansat videoclipul celui de-al doilea single din carieră, “Din vina ta”, o piesă pop, de dragoste, compusă de Mihai Ristea şi Alex Cotoi.

Filmările pentru noul videoclip au avut loc la Casa Big Brother, în regia lui Michael Mircea, şi au durat 16 ore, iar styling-ul a fost asigurat de Sorina Cotea. La filmări a participat şi Mihai Ristea, unul dintre compozitorii piesei. “Am avut ocazia să lucrez cu o echipă de profesionişti desăvârşiţi! Nu am simţit deloc că muncesc, a fost ca o zi în compania prietenilor, m-am distrat pe cinste!”, a spus artista.

Videoclipul este fresh şi plin de energie, iar povestea este una simplă, dar emoţionantă: “În timp ce sunt în studio cu Mihai Ristea şi înregistrez primul meu hit, cu bandul în spate, mi-l imaginez pe fostul iubit, care dansează lângă mine.

Practic, povestea clipului se potriveşte cu o experienţă trăită de mine recent. Oare au €˜complotat™ compozitorul piesei şi regizorul videoclipului, ştiind ceva de fosta mea dragoste?”, a spus Kate.